De Omgeving

Onze B&B ligt tegen het natuurgebied De Overasseltse en Hatertse vennen aan. Dit gebied bestaat uit een 20-tal vennen omringd door een bos en akkers.

Er lopen grote grazers zoals Schotse Hooglanders en schapen. In dit natuurgebied zijn verschillende mooie wandelroutes uitgezet.

Aan de rand van het vennengebied bevindt zich de ruïne van een 15e eeuwse kapel, gewijd aan Sint Walrick met zijn beroemde “koortsboom”. Volgens de legende verdwijnt de koorts als je een lapje stof in de boom hangt.

Op een kleine 10 minuten rijafstand is sinds mei 2019 Thermen Berendonck geopend. Hier kun je genieten van de sauna’s, baden en de rust. Het is dan heerlijk als je na zo’n ontspannen dag op een steenworp afstand kunt overnachten in onze B&B.

Er zijn veel fiets- en wandelroutes uitgezet in onze omgeving. Vanuit de B&B heb je mooie routes die langs de Maas lopen en waarbij je karakteristieke dorpen aan kunt doen zoals bijvoorbeeld Grave, Keent of Ravenstein. Iets verder fietsen (of rijden) en je komt in Appeltern waar je prachtige voorbeeldtuinen kunt bewonderen.

Op een kwartier rijden van onze B&B kom je in Nijmegen, de oudste stad van Nederland. Hier kun je stadswandelingen maken, een museum bezoeken, winkelen of lekker aan de Waalkade op een terras zitten.

Natuurlijk kunnen wij ook nog altijd extra informatie geven of leuke ideeën aandragen.

Impressie omgeving

Adres

Schatkuilsestraat 15
6611KB Overasselt
Nederland

Telefoon / e-mail

+31(0)6 39 66 26 97
agnetenhoeve@gmail.com

U kunt ook het onderstaande formulier gebruiken om vrijblijvend contact met ons op te nemen. 

B&B Agnetenhoeve