Kamers en Prijzen

Onze B&B heeft vier kamers. Drie bevinden zich op de eerste verdieping en eentje op de begane grond

De ruimtes zijn gedurende de laatste twee jaren allemaal verbouwd, zodat er nu op elke kamer een moderne badkamer is.  Op iedere kamer staat een tweepersoons boxspring. Op aanvraag zou er nog een derde eenpersoons bed bij kunnen worden geplaatst. Er is een TV op elke kamer en iedereen kan gebruik maken van gratis WiFi.

Er kunnen ook wat grotere groepen(ongeveer 12 personen) overnachten, we gebruiken dan nog een extra kamer. Dat is kamer 2, de voormalige keuken. De keuken kan door alle gasten altijd gebruikt worden. Bij grotere groepen plaatsen we hier extra bedden.

Kamer 1, 3 en 4, dat zijn de kamers op de eerste verdieping, kosten € 85,00 per nacht voor 2 personen inclusief ontbijt. Voor 1 persoon kost de kamer € 65,00 per nacht inclusief ontbijt. Kamer 5 is groter en bevindt zich op de begane grond. Deze kamer kost € 90,00 per nacht voor 2 personen inclusief ontbijt. Voor 1 persoon kost deze kamer € 70,00 per nacht inclusief ontbijt. Zie voor een foto impressie onderaan de pagina.

Sinds eind 2021 verhuren we ook ons vakantiehuisje. Het huisje beschikt over een woonkamer met keuken en een luxe badkamer. Op de begane grond is er een slaapkamer voor 2 personen. Op de verdieping is er ruimte voor 2 extra personen(kinderen). Voor nadere informatie neem contact met ons op.

Ontbijtruimte/ ontspanningsruimte

Op de begane grond hebben we een mooie, gezellige lichte ruimte gecreëerd, waar van een heerlijk uitgebreid ontbijt genoten kan worden. Hier kun je ook lekker relaxen. Er zijn spelletjes aanwezig en wat tijdschriften. Hier kan koffie/thee gepakt worden.
Zeker ook als er wat grotere groepen samen onze kamers boeken is dit een ideale ruimte om met z’n allen te verblijven. Er is bovendien ook een koelkast aanwezig waarin je tegen een kleine vergoeding fris, bier of wijn kunt pakken.

Bij mooi weer is er gelegenheid om lekker buiten te zitten in onze tuin vol met hortensia’s en fruitbomen. Zie voor een foto impressie hieronder.

ontbijt b&b wijchen

Impressie kamers 1 / 3 / 4

Impressie kamer 5

Adres

Schatkuilsestraat 15
6611KB Overasselt
Nederland

Telefoon / e-mail

+31(0)6 39 66 26 97
agnetenhoeve@gmail.com

B&B Agnetenhoeve